- 150 g. cukraus pudros (turėti dar truputį atsargai),
- 200 g. šokolado,
- 1 valgomas šaukštas sviesto,
- 3 valgomi šaukštai grietinėlės,
- 1 valgomas šaukštas brendžio,
- 180 g. marshmallow zefyriukų, spalva nesvarbu.
Vandens vonelėje ištirpinam šokoladą, į jį pilam
zefyriukus, grietinėlę, brendį ir sviestą. Kaitinam ir vis pamaišom, kol
ištirpsta.
Į gautą masę pilam persijotą pudrą ir suminkom tešlą. Jei reikia dar truputį įberiam pudros. Gaunasi "plastilininė" tešla. Naudojam tuoj pat arba susukus į maišelį laikom šaldytuve. Paskui truputį reiktų pašildyti. Ateity kočiojant geriau naudosiu tik aliejų, nes nuo pudros lieka baltos dėmės.
Mama Zita
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą