2023 m. gruodžio 31 d., sekmadienis

Paskutinis 2023 metų pėsčiųjų žygis bei metų statistikėlė

Tikriausiai jau nieko nenustebinsiu, jei ir paskutinį 2023 metų žygio maršrutą rinksiuosi iš TrenkTuras paruoštukų. Pasirinkti pasirinkau, tačiau bandymas nuvykti iki maršruto starto nepavyko. Jau kelias link Dubingių nieko gero nežadėjo, vietomis norėjosi nusispjovus lipt iš mašinos ir geriau eit pėškom... O įsukus į reikiamą miško keliuką, supratau, kad ta rizika jau tikrai ne man. Tad teko palikti automobilį saugiai šalikelėj ir tiesiog susidaryti savo maršrutą. 

Keistai jaučiausi eidama miškais kur užsimanau, nesekant telefone maršruto krypties. Bet ir savu maršrutu labai smagiai pasivaikščiojom. Gamta pokštauja vis labiau, vietomis rodos visiškas pavasaris, vietomis tikra žiema. O dar kai priėjus prie Anglelio ežerėlio pradėjo gražiai snigti, visai pasijutom kaip pasakoj. Spėkit ar neįsirovėm į brūzgynus??? Koks žygis be brūzgynų?! Aišku, kad įsirovėm. Juk norėjom pasidaryti žiedinį maršrutą, kad neit tais pačiais keliais ;) :D.  Gal ir ne kokios maršrutų kūrėjos iš mūsų būtų, bet buvo tikrai smagu. 
























13 km smagių akimirkų, pasikalbėjimų, juoko - užskaityta!

Ačiū Almina už kompaniją. Šokoladą užsitarnavai tikrai. ;)

Na ir 2023 metų pabaigai. 

Kadangi nuo šios ligos vaistų vis dar negavau (nelabai ir norėčiau gauti), tad dalinuosi savo 2023 metų žygių statistikėle. 
Viso per metus įveikiau - 1441 km. (Jei ne užklupusios ligos, būtų ir daugiau). 
Mano mylimiausias žygių organizatorius iki šiol yra TrenkTuras . ❤️ 
Tad su @trenkturas_ šiais metais įveikti: 
7 masiniai žygiai - 284 km. 
22 solo žygiai - 350 km. 



Buvo labai smagūs metai! Daug įvairių maršrutų, daug miestų/rajonų aplankyta, daug įvairių patirčių, daug nuotykių, daug gerų emocijų... Ačiū visiems bendražygiams, smagu, kad palaikot man kompaniją. Su visais buvo labai smagu žygiuoti, tikiuosi dar susižygiuosim...❤️ Pagrindinis mano lauktas 2023 m. iššūkis deja, bet buvo perkeltas kitiems metams. Tad iki susižygiavimų 2024 metais žygiuojantiems!!!  Naujų iššūkių 2024 m. VISIEMS! 



 Renata

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą