2023 m. sausio 22 d., sekmadienis

TrenkTuras Kernavėje su Gjensidige - 31 km įveikti!

Lauktas ir pagaliau sulauktas pėsčiųjų žygis Kernavėję. 

Dar vienas žygis ir dar vienas medalis į kolekciją! 


Kaip visada,  prieš 8 ryto mes jau prie registratūros vartų :D.  Tokiu laiku dar nėra spūsčių, o ir automobilį galima pasistatyti arčiausiai starto. 

Kelios minutės po 8 startuojam! Po truputį švinta...



Šį kartą startavome jau keturiese. Smagu, kai atsiranda vis daugiau norinčių žygiuoti kartu. Bet, vis tik,  geriausias variantas žygiuoti dviese, palaikant tą patį, abiems patogų tempą (vienai žygiuot gal ir būtų geriausia, bet man smagiau turėti bent vieną kompanjonę/ą). Keturiese jau sukėlėm tarpusavyje šiokią tokią sumaištėlę. Pradžioj nardėm tarp žygeivių pamesdami vieni kitus, vėliau jau lyg lyg pagavom visi vieną tempą,  dar vėliau visai visi išsimėtėm po vieną :D. Poilsio punktuose, iki pietų punkto, susitikdavome... Papietavę dar pradėjom žygi visi kartu, bet greit pasidalinom tiesiog į dvi grupeles. Aš mėgstanti spartesnį žingsnelį prisijungiau prie greitesnio, bet šį spartuolį kelis kartus teko vytis ir man. Neatsiliksi gi, juk ne kokia "senutė", aš galiu... :D. Paskutiniam punkte, kad ir sudalyvavę visose siūlomose pramogose, savo kolegų jau nesulaukėme, tad finišavome dviese. 31 km įveikėme per 6 valandas. Kolegos atsiliko ne pilnu pusvalanduku. Tiesiog pasivaikščiojimui, tai būtų viskas gerai, bet norint būtent žygiuoti, jau tempai skiriasi, tad... :D. 

Bet buvo visai smagus ir šis chaosiukas... ;) 






Apie patį žygį.
Nei žadėtos šlapdribos nei sniego taip ir negavome. Tik vėjo gūsiai vietomis vertė susigūžti, bet žygio nuotaikų nesugadino. Daug klausimų sulaukiu iš aplinkinių, kurie mato mano postus apie žygius, kas čia vyskta tuose TrenkTuro žygiuose? Na, kad žygioujam jau kaip ir aišku. Grynas oras, eglynai, beržynai, daug stačių įkalnių/nuokalnių, pliurzynų, sniego, klampaus smėlio - išsijudina tikrai visi raimenukai.












Taip pat čia visų laukia poilsio stotelės, pramogos:
5- tam kilometre mus pasitiko "Gaidelis 7 grūdai" su skaniaisiais sausainiais + arbata.
8 - tam "Gardėsio" bandelės + arbata.
13- tam "Activus" proteininiai batonėliai. Sukant laimės ratą, laimėta košė.
19 - tam. "Skonis ir kvapas" arbata. Pietums - košė.
25 - tam "Vero cafe" kava, arbata.
29- tam. Obuoliai ir "Livin" laimėtos sultytės. "Elnių SPA" kopūstų lapais pamaitinti elniai.
Visuose punktuose yra geriamo vandens.






Pabandykit! Tikrai smagu, o ir tikrai sveika!

Iki susižygiavimų!!!

Renata

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą