2021 m. gegužės 28 d., penktadienis

Kaip susitvarkyti savo gyvenimą? Dvyliktas žingsnis - ateinančių 26 metų vizualizacija

 

Kodėl 26? Tiek metų tilpo į pasirinktą popieriaus lapą. Tiesa, ir ketinau aprašyti bent 20 metų į priekį... Po 20-ties metų dukrytė jau bus ne tik suaugus ir savarankiška, bet gal jau ir ištekėjusi (aš ištekėjau 25-rių), tad aš galėsiu ramia sąžine pradėti su drauge numatytą kelionę po pasaulį.

Šiai vizualizacijai puikiai dera ne tokie skubūs darbai, kuriuos susirašei septintame žingsnyje -visų užduočių užrašymas ir jų PRIORITETIZAVIMAS. Kad ir kaip norisi visko čia ir dabar, vien panorėjus aukso puodai iš dangaus nepradės kristi, reikia laiko, nusiteikimo ir... žinoma, darbo. Esu įsitikinusi, kad, matant kur ir kaip judės mūsų gyvenimas ateityje, lengviau įžvelgti prasmę savo kasdienėje veikloje. Kai nematai prasmės, tai koks skirtumas ar dirbi kaip arklys ar guli lovoje ištisas dienas, ateities vizija vienoda - nieko.

 

Pradėk nuo pagrindų. Mano atveju: namų remonto planai, lūkesčiai padidinti šeimos gaunamas pajamas bei investuoti į nekilnojamą turtą, dukrytės mokslo metų eiga... Galutinis variantas žymiai detalesnis. Nors, tikrai, palikta vietos ir ateityje kilusioms idėjoms. Turėk omenyje, kad ši vizualizacija tikrai nėra planas, tai tik gairės, kaip nori judėti į priekį. Aš tikiu pasąmonės galia, afirmacijomis, ir manau kad tokia vizualizacija gali pritraukti optimaliausias galimybes norimiems rezultatams pasiekti. Tai gi, gali įtraukti ir ne visai realius norus. 

Tiesa, 26 metai išties yra daug. Tau gali užtekti ir, pavyzdžiui, penkių metų vizualizacijos. Vieni ar dveji metai atrodo mažoka, vis gi, laikas skrieja nepastebimai. Tad tikrai verta žiūrėti toliau. Paklausk savęs, kur nori save matyti po nusistatyto periodo. Tada jame išdėliok žingsnius, kurie nuvestų į pasirinktą tikslą. Mano atveju reikia daug santaupų ir ar pasyvių pajamų. 

 


Kad gyvenimas nebūtų tik laukimas, kada gi tie metai praeis, reikia turėti išsikėlus ir tokį bendrą ne visai konkretų gyvenimo tikslą nusakantį ne ką nori pasiekti, bet kaip nori nugyventi savo gyvenimą. Gyvenimo tikslas ir gyvenimo balanso rato rezultatai, jei nori juos pagerinti, tikrai padeda pridėti daugiau žingsnių į ateities vizualizaciją.

 Aistė

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą