2021 m. spalio 31 d., sekmadienis

Spanguolės su medumi ir česnakais

 

Puikus būdas natūraliai pastiprinti organizmą. Gautą tyrę naudoti kartą dienoje, po šaukštą, pusvalandis iki valgio.

  • 500 g spanguolių,
  • 250 g medaus,
  • 100 g česnakų.


Nuplautas spanguoles sutrinti blenderiu ar sumalti su paprasta mėsmale, į jas įspausti česnaką ir gerai išmaišius palikti šaldytuve per naktį.

Jei medus sukietėjęs, jį pašildyti, kad būtų skystas ir supilti ant spanguolių. Gerai išmaišius laikyti šaldytuve dvi savaites, kasdien permaišant. 

Sudėti į stiklainėlius ir laikyti šaldytuve. Nepamiršti pamaitinti vitaminais savo imuninę sistemą.




Zita

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą