2021 m. kovo 20 d., šeštadienis

Ką veikti pandemijos metu? Daug vaikščioti gamtoje :D (Molėtai)

 Rodos visas pasaulis sustojo... Taip pat ir Molėtuose gyvenimas pradėjo suktis, kasdien tuo pačiu ritmu - darbas, namai- manai, darbas. Visa laimė, kad mano darbas bent jau kol kas nesustabdomas. 

Dauguma žmonių atskirti nuo artimųjų. Kažkas rizikuoja prasmukdami pro postus, kad aplankyti artimuosius, kažkas sėdi namučiuos susigūžę ir tyliai ilgisi savųjų... Nes už artimųjų aplankymą kitame mieste, gali atsieiti susimokėti nuo 250 eur... 

Kaži visa tai  ilgam?..

Jau net stipriausieji palūžta nuo nežinios ko laukti, kur tiesa, kur melas.. Skiepytis? Nesiskiepyti?.. Kaip išgyventi be darbo?.. Kas bus?.. Ko nebus?..

Padrikos mintys?..

Taip dabar gyvename dauguma... Chaosai galvose. 

Na bet bent jau savuose miestuose galime pasivaikščioti, kad ir kaukes užsimaukšlinę iki akių, kad ir žmones pralenkdami 2m atstumu... Tuoj kiekvieną šaligatvio plytelės iškilimą žinosime mintinai, bet kas belieka :D. Gerai tiems kurie gyvena didesniuose miestuose. Daugiau neatrastų gatvelių gali užtikti. Na, o aš vaikštinėju po besiilsinčius nuo žmonių Molėtus. Gerai, kad aplink supa miškai, ežerai... Gamta gydo bent jau mintis...

Šiemet turėjome nuostabią žiemą. Tad lepinomės pasivaikščiojimais link Luokesų ežero. Šokinėjom pusnyse lyg maži vaikai. Smagu! Akimirkos iš baltųjų pasivaikščiojimų...


























Link Paduobužės ežero. 






Turėjom reikaliukų ir su automobiliu, kurį reikėjo iškasti iš gilios pusnies, kuri automobilį paskandino vos per kelias snygio dienas. Kastuvas į rankas ir pirmyn :D. 



Taip pat labais magu, kad Molėtai turi nuostabų pėsčiųjų taką aplink ežerą, kuriuo kasdien, besimėgaujant gamta galima prasukti apie 6 km ;). Akimirkos iš vakarinių pasivaikščiojimų. 











Šiemet Molėtai labai gražiai pasipuošę buvo ir  žiemos šventėms -> Molėtų miesto eglė ir eglučių alėja 2020.

Ir Molėtų gimtadienio proga. 


Taip pat Molėtų r. kūno kultūros ir sporto centras kartu su partneriais nuo vasario 16 d. iki kovo 11 d. organizavo „Laisvės bėgimą – Įveik savo laisvės ratą“, skirtą Lietuvos Valstybės ir Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dienoms paminėti. Kiekvienas apibėgęs ar apėjęs laisvės ratą gavo po medalį. Gavome ir mes ;). 





Vasario 16-osios išvakarėse trispalvėmis širdelėmis, vėliavomis ir puokštėmis Molėtuose pasipuošė takas prie laimę nešančių žvejo batų su meškere. Molėtiškių rankomis sukurtomis širdelėmis buvo papuoštas Laisvės širdžių bokštas, skirtas Valstybės atkūrimo dienai.








Šaunūs tie mūsų Molėtai.

Renata

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą