Reikia:
- apelsinų
- gvaizdikėlių
papuošimui
- mėgstamo
deserto
Apelsinai nėra sezoninis vaisius, tad,
tokiu būdu patiekti desertą galima ne tik per šv.Kalėdas, bet ir kada tik
panorėjus. Net vasarą, įdedant plaktos grietinėlės ir šviežių braškių :) Įdarui
tinka daug kas: vaisių asorti, želė, skanėstai iš varškės, grietinėlės ar
tiesiog ledai. Aš šįkart naudojau vaisius su jogurtu, tik vietoj mandarinų
panaudojau tuos pačius apelsinus -> Vaisinė mišrainė.
Apelsinus gerai nuploviau, nupjoviau
viršūnes ir išskobiau minkštimą.
Gautą "indelį" papuošiau prismaigstydama gvazdikėlių. Kad
lengviau būtų tai padaryti - žievelę prieš tai subadžiau mediniu smeigtuku.
Beliko įdėt paruoštą desertą ir vaišint svečius.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą