Kiaulienos
sprandinę supjausčiau gabaliukais. Keptuvėje su alyvuogių aliejumi apkepiau
smulkiai pjaustytą svogūną, sudėjau mėsą, pipirus, druską. Kepiau, kol gražiai
apkepė mėsa. Ten pat - smulkiai pjaustytas česnakas ir žolelės: bazilikas,
čiobrelis. Šaukštas miltų ir pieno tiek, kad gautųsi tirštokas padažas.
Baigiant troškintis - šafrano keli grūdeliai: padažo skoniui ir spalvai.Viską
ant virtų miežių kruopų ir gavosi neblogas patiekalas.
Viską dėjau iš akies:
- kiaulienos sprandinė
- svogūnas, česnakas
- druska, pipirai
- prieskoninės žolelės: bazilikas, čiobrelis
- šafranas
- pienas
- miltai
- alyvuogių aliejus
- miežinės kruopos
Mama Laima
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą