2015 m. gegužės 10 d., sekmadienis

Silkė filipinietiškai, pritaikyta lietuviškam gomuriui ir kišenei

Pabandžiau Beatos siūlomą silkę filipinietiškai - patiko. Aišku, dariau adaptavusi pagal save.

 Silkę supjausčiau smulkiais gabaliukais, žoleles, šakneles - itin smulkiai, pomidoriukus į keturias dalis - viskas krūvon ir baigta.


Reikėjo:
1 silkės filė,
1/2 svogūno galvos,
1/2 čili pipiro,
apie 4 cm imbiero šaknies,
žiupsnis svogūno laiškų /šaldytų/,
žiupsnis krapų /šaldytų/,
žiupsnis petražolių arba gelsvės /šaldytų/,
1 česnako skiltelė,
6-8 vynuoginiai pomidorai,
druskos, pipirų pagal skonį
.

Mama Laima 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą