Jautiena,
kumpis – 1 kg.,
kiauliena,
sprandinė – 1 kg.,svogūnai – 7 vnt.,
pienas – 100 ml.,
druska, pipirai,
provanso žolelės.
Mėsą
sumalame mėsmale per stambų sietelį (5-3 skylučių). Pagardiname druska,
pipirais, provanso žolelėmis. Faršą gerai išmaišome, įpilame pieno ir maišome
apie 10min. Gerai butu ji "pamušti", nes kuo geriau jus atmušite
faršą, tuo geriau jie laikysis ant iešmų kepimo metu. Svogūnus supjaustome žiedais. Indą, kuriame marinuosite faršą,
išklojame svogūnų žiedais, sudedam faršą ir apdedam svogūnų žiedais. Paliekame
marinuotis per naktį. Ant kiekvieno iešmo suformuojame po 2 liulia kebabus ir
kepame ant žarijų. Skanaus.
Mama Julija
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą