2015 m. balandžio 30 d., ketvirtadienis

Sumuštiniai su tuno kepsneliais



Spintelėje ilgai jau gulėjo tuno skardinė. Sukračiau jos turinį dubenin, įdėjau porą piene mirkytų batono riekelių, įmušiau kiaušinį, įpjausčiau aitriosios paprikos, svogūno laiškų, česnako, imbiero, įbėriau druskos, pipirų. Į įkaitintą keptuvę su aliejumi šaukštu formavau kepsnelius. Keletą minučių paspirgėjusius kepsnelius uždėjau ant batono riekės, uždėjau daržovių - ir vakarienė padaryta.



  • Skardinė tuno konservų /185 gr, maža/,
  • 2 riekės batono,
  • pieno /batono išmirkymui, nedaug, nes pienas keliauja kartu su batonu į ruošiamą masę/,
  • skiltelė česnako,
  • 2 cm dydžio imbiero /skersmuo apie 4 cm/,
  • 1/4 aitriosios paprikos,
  • 1 kiaušinis,
  • keli svogūno laiškai,
  • druska, pipirai.


Įkvėpėja - kolegė Jovita :)

Mama Laima

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą