- Sluoksniuotos tešlos – 1 pakelis,
- Varškės – 150 gramų,
- Žalumynų (krapų, petražolių, baziliko) – 50 gramų,
- Česnako – 2 skiltelės,
- Lašišos sūdytos – 100 gramų.
Žalumynus smulkiai
supjaustyti. Trintuvo pagalba varškę, česnaką, žalumynus sumalti iki vientisos
masės.
Įkaitinti riešutėlių
keptuvę. Tešlos lakštus (galima ir neatšildyti jų) perpjauti išilgai pusiau.
Sudėti į keptuvę ir iškepti riešutėlių puseles. Iš vieno tešlos pakelio išėjo
36 riešutėliai.
Į kiekvieną riešutėlio
puselę įdėti varškės masės ir per riešutėlio vidurį įdėti po gabaliuką lašišos.
Skanaus.
Mama Julija
kaip suprast ta sakini perpjaut laksta ir det? tai kaip jis ten susiformuos?
AtsakytiPanaikintiMano riesuteliu kepimo forma yra keturkampe ir elektrine ir i ja kaip tik telpa 2 teslos lakstai. Tik as jas perpjaunu isilgai ir per viena kepima man gaunasi 4 juosteles su 6 riesuteliu puselemis. Tesla net neatsildau. Jei pas jus senovine apskrita firma, tai tuomet reik pagalvoti kaip ideti teslos lakstus.
AtsakytiPanaikinti