- 700g- jautienos filė,
- 100g- lašinių (šviežių),
- 700g- bulvių,
- 300g- pomidorų,
- 250g- saldžiosios paprikos,
- 200g- svogūnų,
- 2-3 skiltelės česnako,
- 1a.š.- kmynų,
- 1v.š.- maltos raudonos saldžios paprikos.
Viską
supjaustome kubeliais. Į puodą (pageidautina su storu dugnu) sudedam lašinius
ir apkepinam kol visi riebalai neišsiskirs. Spirgučius išimam. Sudedam
svogūnus, pakepinam. Suberiame papriką, kmynus, išmaišome ir patroškiname 2min.
Sudedame mėsą ir patroškiname 7min. Padruskiname, papipiriname. Įpilame tiek
vandens, kad apsemtu mėsą. Troškiname 1,5-2val., reikalui esant dapilame vandens. Sudedame
bulves, įpilame 2-2,5l vandens ir verdame kol bulvės išvirs. Sudedame papriką,
pomidorus ir dar verdame 5-7min. Sudedam česnaką. Pasūdome. Skanaus.
Mama Julija
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą