- 12
didelių bulvių,
- 2
kiaušiniai,
- 1 svogūno,
- 300
g faršo,
- Druskos,
- Pipirų,
- Aliejus
kepimui.
Bulves ir vieną svogūną nulupame ir
sutarkuojame. Įmušame kiaušinius, įdedame druskos bei pipirų. Tuomet ruošiame
faršą. Įpjaustome antrą svogūną, įdedame druskos ir pipirų. Į įkaitintą keptuvę
su aliejumi dedame šaukštą tarkuotų bulvių, iš faršo padarome ploną blyną ir
dedame ant tarkuotų bulvių keptuvėje, tuomet ant viršaus uždedame dar
tarkuotų bulvių. Kepame ant mažos ugnies. Valgome su grietine.
Skanaus :)
Mama Inga
Mano šeima vadina blynai-cepelinai labai skanu
AtsakytiPanaikintiGeras pavadinimas..
Panaikinti