2014 m. gruodžio 30 d., antradienis

Bulviniai blynai su mėsa



  • 12 didelių bulvių,
  • 2 kiaušiniai,
  • 1 svogūno,
  • 300 g faršo,
  • Druskos,
  • Pipirų,
  • Aliejus kepimui.

Bulves ir vieną svogūną nulupame ir sutarkuojame. Įmušame kiaušinius, įdedame druskos bei pipirų. Tuomet ruošiame faršą. Įpjaustome antrą svogūną, įdedame druskos ir pipirų. Į įkaitintą keptuvę su aliejumi dedame šaukštą tarkuotų bulvių, iš faršo padarome ploną blyną ir dedame ant tarkuotų bulvių keptuvėje, tuomet ant viršaus uždedame dar tarkuotų bulvių. Kepame ant mažos ugnies. Valgome su grietine.


Skanaus :)


Mama Inga 

2 komentarai: