2014 m. lapkričio 5 d., trečiadienis

"Girti" čeburėkai



Riebaus faršo - 1kg.,
Svogūno - 3vnt.,
Vandens -1siklinė,
Druskos, pipirų.

Tešlai:
miltų- 7 stiklinės,
vandens (verdančio) - 2stiklinės,
Kiaušinių- 6vnt.,
Degtinės- 100ml.,
Druskos- 1a.š.




Dvi stiklines miltų užpilame dviem stiklinėmis verdančio vandens. Išmaišome. Sudedam kiaušinius, supilam degtinę, išmaišome. Sudedam likusius miltus ir išminkome tešlą. Paliekame tešlą pastovėti valandą laiko.
Svogūnus supjaustome kubeliais su dedam į faršą, supilame vandenį, pagardiname druska, pipirais.
Suformuojame čeburėkus ir kepame dideliam aliejaus kiekyje. Skanaus.

Mama Julija

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą