2014 m. lapkričio 5 d., trečiadienis

"Girti" čeburėkai

  • Riebaus faršo - 1 kg.,
  • Svogūno - 3 vnt.,
  • Vandens -1 siklinė,
  • Druskos, pipirų.

Tešlai:
  • miltų - 7 stiklinės,
  • vandens (verdančio) - 2 stiklinės,
  • Kiaušinių- 6 vnt.,
  • Degtinės- 100ml.,
  • Druskos- 1a.š.






Dvi stiklines miltų užpilame dviem stiklinėmis verdančio vandens. Išmaišome. Sudedam kiaušinius, supilam degtinę, išmaišome. Sudedam likusius miltus ir išminkome tešlą. Paliekame tešlą pastovėti valandą laiko.
Svogūnus supjaustome kubeliais, sudedam į faršą, supilame vandenį, pagardiname druska, pipirais.
Suformuojame čeburėkus ir kepame dideliam aliejaus kiekyje. Skanaus.

Mama Julija

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą