2014 m. rugsėjo 26 d., penktadienis

Mišarinė "Paberžis"






Ingredientai:

Virta vištienos krūtinėlė,

300g pievagrybių,

4 kiaušiniai,

200g korėjietiškų morkų,

2 svogūnai,

5vnt juodų alyvuogių,

1 čeri pomidoriukas,

Žalumynų (įvairių),

150g. majonezo.

Gaminimo eiga: 
Vištienos krūtinėlę ir kiaušinius išvirti, palikti kol atvės. Pievagrybius ir svogūnus supjaustyti ir pakepinti aliejuje. Krūtinėlę supjaustyti kubeliais ir sumaišyti su pakepintais pievagrybiais ir majonezu. Ant didelės lėkštės sudedam mišrainę ir formuojam grybo pavidalą. Kepurytę padengiame morkomis, kotelį - sutarkuotais kiaušinių baltymais, po kepure dedame tarkuotus kiaušinių trynius,o grybo apačią supjaustytais krapais ir alyvuoges. Iš pomidoriuko padarome boružę. 
Skanaus.

P.S. mišrainė gali būti ir senio šalčio pavidalu.

 Mama Julija

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą