Patiekalui pagaminti reikės:
- 1 vištos krūtinėlės,
- 1-2 pakelių skaldytų migdolų,
- 1 indelio (400 g) grietinėlės,
- prieskonių, druskos.
Iš vakaro vištienos krūtinėlę susipjaustome juostelėmis ir apibarstę prieskoniais bei druska paliekame marinuotis per naktį.
Kitą dieną ją apkepame keptuvėje, sudedame į troškintuvą (stiklinį ar keramikinį indą), pabarstome prieskoniais, užpilame grietinėle. Migdolus paskrudiname (mikrobangų krosnelėje bent 5 min.) ir užberiame ant viršaus. Dedame į orkaitę ar į mikrobangų krosnelę ir patroškiname apie 5-10 min. Garnyrui tinka ryžiai, bulvės.
Skanaus!
Vaida
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą