2014 m. rugpjūčio 19 d., antradienis

Marinuotos šparaginės pupelės


šparaginių pupelių,
lauro lapelių,
juodųjų pipirų žirnelių.

Marinatui:
1 litras vandens,
1 šaukštas druskos,
3 šaukštai cukraus,
90 g acto,
lauro lapelių,
juodųjų pipirų žirnelių,
šparaginių pupelių.

Nuplautoms pupelėms nupjaustyt galiukus, užpilti vandeniu, užvirus-pavirti 10 minučių. Vandenį nupilam lauk, pupeles sudėti į švarius iškaitintus stiklainius, įmesti po lauro lapelį, kelis pipirų žirnelius. Marinatui visus produktus supilt į puodą ir užvirinti, juo užpilti pupeles, užsukti stiklainius dangteliais ir apvertus palikti ataušti.

Mama Zita

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą