2014 m. rugpjūčio 19 d., antradienis

Marinuotos šparaginės pupelės



  • šparaginių pupelių,
  • lauro lapelių,
  • juodųjų pipirų žirnelių.

Marinatui:

  • 1 litras vandens,
  • 1 šaukštas druskos,
  • 3 šaukštai cukraus,
  • 90 g acto,
  • lauro lapelių,
  • juodųjų pipirų žirnelių,
  • šparaginių pupelių.

Nuplautoms pupelėms nupjaustyt galiukus, užpilti vandeniu, užvirus pavirti 10 minučių. Vandenį nupilam lauk, pupeles sudėti į švarius iškaitintus stiklainius, įmesti po lauro lapelį, kelis pipirų žirnelius. Marinatui visus produktus supilt į puodą ir užvirinti, juo užpilti pupeles, užsukti stiklainius dangteliais ir apvertus palikti ataušti.

Mama Zita

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą