2014 m. gegužės 29 d., ketvirtadienis

Sūris keptas ant laužo

Vasarą labai mėgstame vakaroti kieme prie laužo, gamintis vakarienę. Šį kartą pabandėme išsikepti varškės sūrį.
 
 
 
Reikės:
Varškės sūrio,
alyvuogių aliejaus,
ir prieskonių.

 
 
Aš naudojau prieskonius kuriuos radau spintelėje :) - kmynus, kepsnio prieskonių mišinį, prieskonines žoleles ir druską. Visus prieskonius sumaišiau, sūrį susipjausčiau gabaliukais maždaug 1,5cm storio, ištryniau prieskoniais ir palikau porai valandų, kad prieskoniai įsigertų.
Kepant ant laužo kaitra neturi būti didele, nes sūris greitai dega, ir neskubėti vartyti, versti tik tuomet kai gerai apskrunda.
Skanaus!

Mama Jurgita

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą