Vasarą labai mėgstame
vakaroti kieme prie laužo, gamintis vakarienę. Šį kartą pabandėme išsikepti
varškės sūrį.
Reikės:
- Varškės sūrio,
- alyvuogių aliejaus,
- prieskonių.
Aš naudojau prieskonius
kuriuos radau spintelėje :) - kmynus, kepsnio prieskonių mišinį, prieskonines
žoleles ir druską. Visus prieskonius sumaišiau, sūrį susipjausčiau gabaliukais
maždaug 1,5 cm storio, ištryniau prieskoniais ir palikau porai valandų, kad prieskoniai
įsigertų.
Kepant ant laužo kaitra
neturi būti didele, nes sūris greitai dega, ir neskubėti vartyti, versti tik
tuomet kai gerai apskrunda.
Skanaus!
Mama Jurgita
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą