2014 m. kovo 21 d., penktadienis

Klouniškas gimtadienis


Ketvirtąjį Andrėjos gimtadienį atšventėme labai linksmai. Dovanos buvo pačių vaikų padaryti darbeliai. Gimtadienio vinis buvo kviestiniai klounai, kurie puikiai užėmė vaikučius.



Palaidinę ir karūnėlę merginai dariau pati. Reikia tik susirasti norimą šabloną (skaičiaus ar drugelio) internete ir atsispausdinti. Tada imame reikiamų spalvų vilnos lapelių, dedamu ant jų išsikirptus popierinius šablonus ir apsibrėžiame muiliuku. Belieka tik išsikirpti ir klijuoti (naudojau super klijus) ant norimos palaidinės, juostelės ir pan. Karūną nusipiešiame ant A4 formato, perlenkto perpus vilnos lapelio, tada iškerpame ir sujungę kraštus suklijuojame. 


Pasidarėme ir foto kampelį, naudojom praėjusių metų nuotraukas, balionus ir iš krepinio popieriaus padarytus žiedus. Labai šauniai pasitarnavo mums ir sodo medis, jį pavadinom balionų medžiu. Taip smagiai suposi balionai vėjui pučiant ir vaikučiams kiek smagumo norint juos pasiekti. 


Taip pat labai smagi atrakcija vaikučiams buvo piešimas ant veido, patys piešė ir, aišku, mamytės įsitraukė į šitą malonumą.



Kiekvienam svečiui dovanojome po padarytą gėlę, taip pat šabloną radau internete, dedam ant spalvoto popieriaus, apibrėžiam po dvi vienodas ir po du vienodus rutuliukus (viduriui). Suklijuojame  tarpusavyje ir įterpiame tarp jų iešminį pagaliuką. 




Mama Viktorija

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą