2013 m. lapkričio 28 d., ketvirtadienis

Bananai, užkepti su jogurtu ir varške

Neseniai atradau patiekalą, idealiai tinkantį pusryčiams. Jį mėgsta ir vaikai, ir "besidietinančios" mamos. 


Taigi, mums prireiks: 
  • bananų, 5 vnt.
  • liesos varškės, 200 gr.
  • jogurto, 100 gr.
  • medaus, 1 a.š.
  • kiaušinio, 1 vnt.
  • laimo sulčių, 1 v.š.

Bananus nulupkite ir supjaustykite, apšlakstykite laimų sultimis. Iki purios masės išmaišykite varškę, medų, jogurtą ir kiaušinį.

Bananus sudėkite į kepimo formą ir apipilkite paruošta mase.



Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie 20-30 min.
Priklausomai nuo šeimynos pageidavimų į varškės masę dar įmaišau  kokoso drožlių, riešutų, ar kitų džiovintų vaisių. Prie iškepusio apkepo dar patiekiu sausų pusryčių, vaikai kerta apsilaižydami :) 
Sotu :)

Mama Vita

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą