Reikės:
- apie 300 gr. mažosios vištienos filė, aštriai marinuotos ir iškeptos,
- 2 pundelių salotų lapų,
- 1 pundelio svogūnų laiškų,
- 4 pomidorų,
- keletas kaparėlių,
- apie 100 gr tarkuoto kieto sūrio(naudojau "Džiugą").
padažui:
(indelis apie 200 ml.)
- 3/4 aliejaus,
- 1/4 vyno acto,
- 1 š. medaus,
- druskos, pipirų, šviežio baziliko.
Viską dedame sluoksniais:
suplėšyti arba supjaustyti salotų lapus, smulkiais supjaustyti svogūno lapus,
nedideliais gabaliukais supjaustyti pomidorus, prieš tai pašalinus sėklas,
užberti kaparėlius. Vištieną supjaustyti kąsnio dydžio gabaliukais ir uždėti ant
viršaus. Pasiruošti padažą - viską sudėti ir gerai išmaišyti. Prieš patiekiant
užpilti padažą ir užberti sūrį.
Mama Laima
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą