2013 m. gegužės 9 d., ketvirtadienis

Kibinai

Tešlai reikės:
200g sviesto,
100g grietinės,
400g miltų,
3 kiaušiniai.


Įdarui:
apie 500g  faršo,
druskos,
mėgstamų prieskonių.


Visus tešlai skirtus produktus sumaišome ir užminkome tešlą, padedame į šaldytuvą pusvalandžiui.
Per tą laiką pasiruošiame faršą, aš į mėsą įpilu pusę stiklinės sultinio, tuomet mėsa būna sultingesnė.
Darome kibinus, juos aptepame kiaušinio plakiniu, ir kepame 195 C orkaitėje 25-30 min.
Labai skanu su sultiniu. 
Aš visuomet gaminu daugiau ir dalį kibinų užšaldau, praverčia kai reikia greitai pagaminti vakarienę.
Skanaus!
 Mama Jurgita

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą