2013 m. gegužės 9 d., ketvirtadienis

Kibinai

Tešlai reikės:
  • 200g sviesto,
  • 100g grietinės,
  • 400g miltų,
  • 3 kiaušiniai.

Įdarui:
  • apie 500g  faršo,
  • druskos,
  • mėgstamų prieskonių.

Visus tešlai skirtus produktus sumaišome ir užminkome tešlą, padedame į šaldytuvą pusvalandžiui.
Per tą laiką pasiruošiame faršą, aš į mėsą įpilu pusę stiklinės sultinio, tuomet mėsa būna sultingesnė.
Darome kibinus, juos aptepame kiaušinio plakiniu, ir kepame 195 C orkaitėje 25-30 min.
Labai skanu su sultiniu. 
Aš visuomet gaminu daugiau ir dalį kibinų užšaldau, praverčia kai reikia greitai pagaminti vakarienę.

Skanaus!


Mama Jurgita

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą