2020 m. sausio 28 d., antradienis

Didžiausia Baltijos šalyse specializuota tarptautinė turizmo paroda ADVENTUR 2020

Na štai pralėkė ir dar viena, Adventur 2020, trijų dienų paroda, kuri kvietė skubėti lėtai. Parodos tema - sveikatos turizmas. 


Ne visi miestai turėjo pristatymui kažką susijusio su sveikatos turizmu ir tai sakyčiau jautėsi. Šiemet buvo nykiau, nei pernai bei užpernai. Bent jau man. Mane labiausiai domino kas naujo po Lietuvos saule. O naujo matomai iš ties mažai (daug domiuosi apie Lietuvos miestus ir lankytinas vietas).. Tad su vaikais tiesiog padalyvavome siūlomose pramogėlėse, su kolege paskanavome nealkoholinio vyno... "Atrask pasaulį" salėje gavome makaronų :D Pažaidėm, pavalgėm, atsigėrėm... Realiai nėra labai jau ką šį kartą rašyti.. Bet trumpai ką matėm mes...


Trakai. Smagi atrakcija, kurią įveikę gavome dovanėlių ;) 


Dreverna. Nebuvau nieko girdėjusi apie šį miestelį. Pasirodo dar prieš kelis metus, Drevernos miestelis buvo vadinamas senu žvejų kaimeliu, o po 2017 metų vasaros vadinamas ir turistų rojumi, ir keliautojų atrastu stebuklu. Kvietė pailsėti ir pasimėgauti pramogomis Drevernos poilsio ir atostogų uoste. Galėjome virtualiai pabūti apžvalgos bokšte ;), bei paskraidyti "parasparniu" (Go2fly.lt) 



„Keliauk Lietuvoje“ stende parodos lankytojų laukė dar nematytas pažintinis takas, vingiuojantis per visas keturias gamtos stichijas - orą, vandenį, ugnį ir žemę.

Pasaiba su knygele "Pasaibos kelionės po Lietuvą". Puiki knygelė!


Lazdijų turizmo informacinis centras įkūrė stilizuotą dzūkišką pirtį, kurioje buvo visi būtini atributai. Taip pat buvo galima dalyvauti loterijoje ir laimėti pirties kepurę bei rankšluosti. Kuriuos, burtu keliu, laimėjo mano kelionių kolegė ;). Taip pat ten kvietė pasigaminti kvapnius muiliukus. 


Svečiuose Telšių meškis ir Luknė ;)
Muiliukai :)


Vilnius. Traukėm kamuoliukus, kuriuose buvo klausimai apie Vilniuje, bei rajone esančius objektus. Taip supažindino su Vilniaus pastatais bei lankomais objektais ir pan. Kauno stendas kvietė fotografuotis, fotografijoje žmones įkeldami į Kauno rajone esančias lankytinas vietas. 


Tez Tour meškio glėbyje :D
Dar vis neišsipildžiusi svajonė...

Tikiuosi, kad kiti rado, tai ko ieškojo.. Įsigijo norimas keliones pigiau... Lauksime kitų metų!

Tarptautinio turizmo ir aktyvaus laisvalaikio paroda ADVENTUR 2018
Tarptautinio turizmo ir aktyvaus laisvalaikio paroda ADVENTUR 2019


Renata

2 komentarai:

  1. Aš šiemet irgi paroda nusivyliau. Lygiai tokie pat įspūdžiai, tai net nerašysiu apie renginį.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O as jau galvojau, kad viena tokia “islepusi” esu.. (Renata)

      Panaikinti