2018 m. kovo 29 d., ketvirtadienis

Velykinė stalo dekoracija


Šiais metais, kaip niekada keistai aptingau. Jei ne viena iš mūsų Mamukyno mamų, kuri nesulaukusi įrašų Velykų tema mane šiek tiek paspaudė, turbūt būčiau taip nieko ir nedariusi.
Dar tą pačią dieną, eidama pasivaikščioti su dukra ir sūnumi, šiek tiek pakeitėm kasdienį maršrutą ir pasukome miškelio link. Nors mintyse jau buvau nusipiešusi ką norėčiau daryti, bet, kad rasiu ko reikia nesitikėjau. Miške pamačiau nudžiuvusią, pjovimui pažymėtą pušį, o po ja nutrupėjusių žievės gabalų. Garsiai pagalvojau "kaip faina būtų tokią, ale geldelę iš žievės..." Ir bingo, aš ją radau. Vaikai net juokėsi iš manęs, kad mama tokia laiminga, radusi kažkokį "pagalį". Išsiroviau šiek tiek samanos, žinau, žinau  to daryti negalima, bet aš tik šiek tiek, nedaug... Čia dabar turėtų būti susigėdęs veidelis :D.
Žodžiu visa kita tik fantazijos reikalas. Iš to, ką radau, susikūriau dekoraciją. Panaudojau, kiaušinių lukštus, žvakes, turėtą paukštelį, nusipirkau hiacintą. Į lukštus pamerkiau beržo šakelių su žirginėliais, kačiukų ir dirbtinių gėlių žiedų. Ir štai kas išėjo. Net vaikai įvertino, kad gražu. Visai patenkinta ir aš ;).

Ačiū, Renata, įpūtei nuotaikos pasipuošti.



Agnė

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą