2016 m. gruodžio 8 d., ketvirtadienis

Mamos/močiutės gimtadienis Adi keramikos studijoje

Mamos gimtadienis. Kaip ir kiekvienais metais  mamai nereikia nei šventės, nei dovanų. Kaip išsisukti iš tokios situacijos? Idėja gimtadieniui - Adi keramikos studija. Gal kažkam tai vaikiškas užsiėmimas, bet manau puikiai tinka ir suaugusiems. Pramankštinti rankeles ir pabandyti sulipdyti ką nors gražaus dar niekam nepakenkė. Beje mūsų kompanija yra mišri ir gimtadienio idėjos reikėjo tinkamos visiems, tiek suaugusiems, tiek vaikams. Ačiū sesei už organizuotumą. Puikiai praleidome laiką. Svarbiausia mamos šypsena veide ir visa šeima kartu.





Ačiū keramikei-menininkei Rimgailei Dručiūnaitei už kantrybę su mumis. Ji puikiai pagelbėjo, patarė mūsų didelei "vaikų" kompanijai. Atsakė į įvairiausius iškilusius klausimu. Iš pradžių lipdėm kalėdinius žaisliukus (tiesiog ant molio su formele juos išspaudžiam, padarom skylutę pakabinimui ir tiek to darbo), po to jau ėmėmės rimtesnių dirbinių. Kas vazelę, kas pieštukinę, krepšelį, indelį.. Vyrai dūdelę, peleninę ....  Išmonė liejosi laisvai. Smagiam laikui pasibaigus, sukrovėme dirbinius į vieną krūvą ir susitarėme kitam kartui savo, jau išdegtus, "šedevrus" dengti glazūra.


Po smagaus darbo pasimėgavome ten vaišinama kava, arbata.. Tereikia, jei turit noro, turėti savo saldžiųjų užkandžių.
Dvi valandos lipdymo visai, 13 asmenų kompanijai, kainavo 92 eur.
Po savaitėlės sugužėjom visa šeimyna žiūrėti kaip ten išsilaikė mūsų gaminiai. Su šiokiu tokiu nerimu ar nesutrūkinėjo, nesulūžo ir pan. Labai didelių pažeidimų nebuvo, tad skaitom, kad mums pavyko ;).

Neskaitant vieno nesusipratimo, labai šauniai iš situacijos išsisukus Rimgailei (Jūs šaunuolė ;) ), sėdom visi savo dirbinius dažyti. Pasirodo, tai nėra taip paprasta, kaip pvz nutepti guašu kokį balvoniuką. Pasirodo tam yra spec technika - tapšnojimas.  Tad ir pritapšnojom :D. Dvi valandos, 11 - ai asmenų kainavo apie 45 eurus.




Dar po savaitėlės, mūsų dirbiniai jau pas savuosius šeimininkus.
Keletas iš daugelio darbelių.





Gražių prisiminimų MAMA! ;)

Dar kartą sveikinimai nuo vaikų su šeimomis.

Renata

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą