Turiu pusę raudonojo kopūsto. Neblogas daiktas, bet kur jį dėt?
Mišrainei, pamaniau, tiks. Šaldiklyje dar maišiuką šaldytų šparaginių
pupelių radau, vištienos kulšelę... Tikrai turėtų gautis valgomas dalykas.
Vištieną
išviriau, supjausčiau smulkiais gabaliukais. Šparagines pupeles 10 min.
apviriau vos vos sūdytame vandenyje, po to pakepiau svieste. Kol vėso
keptuvės turinys - šiaudeliais supjausčiau raudonąjį kopūstą. Viską
sukračiau į vieną indą, dar česnako smulkinto įdėjau, druskos, pipirų
bei garstyčių ir majonezo padažo. Neturėjau jogurto - būčiau vietoj
majonezo dėjusi. Išmaišiau ir lėkštėn. Savo jaunimėliui mišrainę sūriais
vaikiškais krekeriais papuošiau.
- 1 vištos kulšelė (virta)
- 400 gr šparaginių pupelių
- 1/2 raudonojo kopūsto (labai nedidukė galvytė)
- 2-3 česnako skiltelės
- druska, pipirai
- 1 desertinis šaukštas garstyčių
- 4 šaukštai majonezo
- sviesto pupelių kepimui
- krekeriai papuošimui, arba tikriau - vaikų sugundymui :)
Laima
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą