2015 m. gegužės 10 d., sekmadienis

Silkė filipinietiškai, pritaikyta lietuviškam gomuriui ir kišenei


Pabandžiau Beatos siūlomą silkę filipinietiškai - patiko. Aišku, dariau adaptavusi pagal save.


Silkę supjausčiau smulkiais gabaliukais, žoleles, šakneles - itin smulkiai, pomidoriukus į keturias dalis - viskas krūvon ir baigta.



Reikėjo:
  • 1 silkės filė,
  • 1/2 svogūno galvos,
  • 1/2 čili pipiro,
  • apie 4 cm imbiero šaknies,
  • žiupsnis svogūno laiškų /šaldytų/,
  • žiupsnis krapų /šaldytų/,
  • žiupsnis petražolių arba gelsvės /šaldytų/,
  • 1 česnako skiltelė,
  • 6-8 vynuoginiai pomidorai,
  • druskos, pipirų pagal skonį.


Mama Laima 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą