2015 m. gegužės 19 d., antradienis

Liulia - Kebab



 
Jautiena, kumpis – 1 kg.,
kiauliena, sprandinė – 1 kg.,
svogūnai – 7 vnt.,
pienas – 100 ml.,
druska, pipirai,
provanso žolelės.


Mėsą sumalame mėsmale per stambų sietelį (5-3 skylučių). Pagardiname druska, pipirais, provanso žolelėmis. Faršą gerai išmaišome, įpilame pieno ir maišome apie 10min. Gerai butu ji "pamušti", nes kuo geriau jus atmušite faršą, tuo geriau jie laikysis ant iešmų kepimo metu. Svogūnus supjaustome  žiedais. Indą, kuriame marinuosite faršą, išklojame svogūnų žiedais, sudedam faršą ir apdedam svogūnų žiedais. Paliekame marinuotis per naktį. Ant kiekvieno iešmo suformuojame po 2 liulia kebabus ir kepame ant žarijų. Skanaus.

Mama Julija

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą