Spintelėje
ilgai jau gulėjo tuno skardinė. Sukračiau jos turinį dubenin, įdėjau porą piene
mirkytų batono riekelių, įmušiau kiaušinį, įpjausčiau aitriosios paprikos,
svogūno laiškų, česnako, imbiero, įbėriau druskos, pipirų. Į įkaitintą keptuvę
su aliejumi šaukštu formavau kepsnelius. Keletą minučių paspirgėjusius
kepsnelius uždėjau ant batono riekės, uždėjau daržovių - ir vakarienė padaryta.
- Skardinė tuno konservų /185 gr, maža/,
- 2 riekės batono,
- pieno /batono išmirkymui, nedaug, nes pienas keliauja kartu su batonu į ruošiamą masę/,
- skiltelė česnako,
- 2 cm dydžio imbiero /skersmuo apie 4 cm/,
- 1/4 aitriosios paprikos,
- 1 kiaušinis,
- keli svogūno laiškai,
- druska, pipirai.
Įkvėpėja
- kolegė Jovita :)
Mama
Laima
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą