Sausainius
sutrupinti. Ištirpinti sviestą, į jį supilti kond. pieną, persijotą
kakavą, sumaišyti. Viską užpilti ant sausainių. Sumaišyti. Ant stalo
patiesti maistinės plėvelės, ant jos dėti vaflio lakštą, ant jo tinginio
masę. Su šaukštu gerai suspausti, ant viršaus dėti kitą vaflį, suvynioti
plėvele. Palaikyti keletą valandų šaldytuve, geriausia per naktį. Paskui
supjaustyti norimo dydžio gabaliukais. Ir skanu ir valgant pirštukai liks
švaresni.
Mama Zita
Nuostabiai atrodo :)
AtsakytiPanaikintiVaflis-gera mintis. Bet Gaidelis sausainiai man kažkodėl nepatinka tinginyje.
AtsakytiPanaikintiAs gaminu su Selga sausainiais, pamaisau baltu ir rudu, ir skanu ir graziai atrodo. O su vafliais ant virsaus nebandziau, bet si ideja man labai patiko, isbandysiu, aciu :)
AtsakytiPanaikinti