Ingredientai:
- Virta vištienos krūtinėlė,
- 300g pievagrybių,
- 4 kiaušiniai,
- 200g korėjietiškų morkų,
- 2 svogūnai,
- 5vnt juodų alyvuogių,
- 1 čeri pomidoriukas,
- Žalumynų (įvairių),
- 150g. majonezo.
Gaminimo eiga:
Vištienos krūtinėlę ir
kiaušinius išvirti, palikti kol atvės. Pievagrybius ir svogūnus supjaustyti ir
pakepinti aliejuje. Krūtinėlę supjaustyti kubeliais ir sumaišyti su pakepintais
pievagrybiais ir majonezu. Ant didelės lėkštės sudedam mišrainę ir formuojam
grybo pavidalą. Kepurytę padengiame morkomis, kotelį - sutarkuotais kiaušinių
baltymais, po kepure dedame tarkuotus kiaušinių trynius,o grybo apačią
supjaustytais krapais ir alyvuoges. Iš pomidoriuko padarome boružę.
Skanaus.
P.S. mišrainė gali būti
ir senio šalčio pavidalu.
Mama Julija
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą