2014 m. rugpjūčio 26 d., antradienis

Braškių ir varškės pyragas





  • 1 valg.š. cukraus, 
  • 2 pak. vanilinio cukraus,
  • 2 pak. želė,
  • 200 g braškių,
  • 500 g varškės,
  • 200 g sviestinių sausainių.

Į formą sudėti sausainius. Varškę gerai išmaišyti su cukrumi, vaniliniu cukrumi. Ištirpinti pakelį želė  pusėje ant pakelio nurodyto vandens kiekyje. Kai želė bus paruošta, bet dar šilta, įmaišyti ją į varškės masę. Masę sudėti ant sausainių. Braškes nuvalyti, perpjauti pusiau ir sudėti ant pyrago. Paruošti antrą želė pakelį, atvėsinti, supilti ant pyrago. Pastatyti pyragą šaltai, kad sustingtų želė.
Skanaus!

Vaida

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą