2014 m. birželio 19 d., ketvirtadienis

Krikštynas organizuojame pačios!

Vasara vestuvių ir krikštynų metas :) Visos norime gražios šventės ir dar gražesnių prisiminimų...
Praeitą vasarą šventėme sūnaus krikštynas. Šventę organizavau pati, tad keli patarimai ar idėjos gal patiks ir kitoms mamytėms kurios pasiryš tai daryti pačios :)
Kaip ir visos mamos laisvu laiku nelabai galiu pasigirti,tad patarimai ir idėjos lengvai, nebrangiai ir greitai įgyvendinamos.
Mažylis svarbiausias krikštynų dieną, jam rūbelius rinkau baltus lininius. Krikštuką norėjosi papuošti, ne tik rūbeliais. Čia man labai pagelbėjo mūsų mamukyno auksarankė mamyte Vita. Ji mums pagamino nuostabią apyrankę, kurią krikštatėviai užsegė rengdami mažylį ir kuri liks gražiu prisiminimu. Galbūt užaugęs Joris ir savo vaikus krikštynų dieną papuoš šia apyranke :)


 Jo baltas kojinytes papuošiau angeliuku. Maža detalė, bet neliko nepastebėta svečių :)


Krikštatėviams padariau po kaspinėlį-sagę su angeliuku. Prireikė tik balto ir žydro kaspino, kraštų klijų, užsegimo ir angeliuko.



Pintinės su krikštuko saldainiais irgi nereikėtų pamiršti (kad turėtumėte kuo pavaišinti atėjusius svečius). Paprastą pintinę apsukau baltu kaspinu, o saldainius sudėjau į gražią dėžutę ir užrašiau.




Krikštynų fotosesijai vietą paruošiau pati, prireikė tik baltų popieriaus lapų vėjo malūnėliams ir baltų kaspinų. Fotografo irgi neturėjom, paveikslavau pati pasiskolinusi geresnį fotoaparatą :). Fotosesija gamtoje - geriausias pasirinkimas!




Ir, žinoma, kaip be dovanų krikšto tėveliams! Išrinkau odines apyrankes, nupirkau sidabrines plokšteles ant kurių buvo išgraviruota ''Jorio krikšto tėtis" ''Jorio krikšto mama''.



Tiesa, jokio ypatingo šventės scenarijaus nebuvo, bet niekas jo ir nepasigedo.
Gražių ir įsimintinų jums švenčių!

Mama Jurgita

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą