Želatiną užpilam šaltu, atvirintu vandeniu ir paliekam išbrinkti.
Į
dubenį sulaužom šokoladą, dedam sviestą, statom į didesnį indą, kuriame
įpilta vandens, ir kaičiam ant viryklės. Kartais pamaišom, kad greičiau
šokoladas ištirptų. Tada ištirpinam želatiną, supilam į šokoladą ir
paliekam šiek tiek pravėsti. Išplakam grietinėlę. Permaišom šokoladą ir
atsargiai po kelis šaukštus į jį įmaišom grietinėlę.
Jei kremas atrodo per skystas - įdėti kelioms minutėms į
šaldytuvą. Pertepant tortą labai tinka į vieną sluoksnį įmaišyta
rūgštesnė uogienė. Šis kremas taip pat gali būt naudojamas ir torto viršų
aptepti.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą