Reikia:
- 250 g miltų,
- 3 kiaušinių,
- 100 ml gazuoto mineralinio vandens (naudojau "Birutę"),
- 100 g sviesto,
- 100 g cukraus,
- 2 arb. šaukštelių vanilinio cukraus,
- 2 arb. šaukštelių kepimo miltelių.
Sumaišiau miltus, kepimo miltelius, vanilinį
cukrų ir cukrų. Sviestą ištirpinau, supyliau į miltų mišinį, taip pat įpyliau
mineralinio vandens ir gerai išmaišiau. Kiaušinius suplakiau ir supyliau į
tešlą. Tešla turėtų gautis tiršta.
Užmaišytą tešlą palikau brinkti mažiausiai valandai kambario temperatūroje.
Įkaitinau vaflinę ir iš paruoštos tešlos kepiau vaflius.
Jei norite, kad
kepiniai išliktų trapesniu viršumi, nedėkite jų vienas ant kito.
Mama Elžbieta
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą