- 100 g sviesto;
- 200 ml avižinių dribsnių;
- 80 ml cukraus;
- 1 kiaušinis;
- 3 š. miltų;
- 0,5-1 a.š. vanilinio cukraus;
- žiupsnelis druskos;
- po saują saulėgrąžų, sezamų, linų sėmenų, ar pan. arba sėklų mišinį duonai.
Sudėti visus sausus
ingredientus į indą, užpilti tirpintu sviestu, gerai išmaišyti. Supilti
išplaktą kiaušinį ir dar kartą gerai išmaišyti. Dėti po šaukštelį tešlos ant
folija ar kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepti iki 180 C įkaitintoje
orkaitėje 8-11 min. Išėmus palikti apie 10 min, kad atvėstų ir sukietėtų.
Mama Elžbieta
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą