Reikia:
- 400 g varškės,
- 4 kiaušiniai,
- 1 arbatinis šaukštelis sodos,
- 2 arbatiniai šaukšteliai grietinės,
- miltų tiek, kad neliptų tešla prie rankų.
- Įdarui:
- kiaulienos faršo apie 400 g,
- prieskonių,
- truputis svogūno,
- šlakelis kefyro.
- Kepimui: aliejaus.
Varškę gerai ištrinam su
kiaušiniais, sodą sumaišom su grietine, kad išputotų, supilam į varškės masę,
dedam miltus ir minkom. Pasiruošiam įdarą - viską suminkom. Iš tešlos darom
apskritimus, dedam plonai mėsos įdaro ir kepam aliejuj, kol gražiai apskrunda.
Išėmę dedam ant popierinės servetėlės, kad nuvarvėtų aliejaus perteklius.
Skanaus!
Mama Inga
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą