Reikės:
- apie
700-800 gr. mėsos (aš troškinau kiaulienos šoninę, labai liesa pakliuvo),
- 2
morkų,
- 1
didelio svogūno,
- druskos,
- šviežiai
maltų pipirų,
- lauro
lapo,
- v.š
grietinės,
- v.š
pomidorų padažo,
- v.š
miltų.
Šoninę supjausčiau juostelėmis,
sudėjau į troškintuvę, padruskinau, papipirinau, pakepinau, kol mėsytė
gražiai apkepė. Įyliau vandens, įmečiau lauro lapą ir troškinau. Kol mėsa
troškinosi, sutarkavau morkas ir žiedais supjausčiau svogūnus. Juos pakepinau
keptuvėje, kol suminkštėjo ir sudėjau į troškintuvę su mėsa.
Tada pagaminau padažą: nusėmiau truputį
sultinio nuo troškinamos mėsos, įdėjau grietinės, pomidorų padažo. Įmaišiau
šaukštą miltų, kad padažas būtų tirštesnis, viską išplakiau ir supyliau į
puodą su mėsa bei daržovėmis, viską gerai išmaišiau. Ir dar šiek tiek
patroškinau.
Paprasta ir labai skanu.
Mama Renata
Kaip db noreciau
AtsakytiPanaikinti