Tai šeimos firminis
patiekalas.
Jums reikės:
- Tešlai:
- 1kg miltų,
- 500g margarino,
- 1 stiklinė vandens.
Įdarui:
- 500g jūsų pasirinktos mėsos (aš naudojau kiaulieną),
- 3 svogūnai,
- 5 bulvės,
- druska,
- pipirai,
- prieskoninės žolelės pagal jūsų skonį.
Gaminimas:
Įdaras - mėsą,
bulves, svogūnus supjaustyti kubeliais. Druska, pipirai, žolelės - pagal jūsų
skonį. Viska sumaišyti.
Tešla - margariną
ištirpinti ant mažos ugnies, supilti 1 stiklinę vandens, sumaišyti. Įberti
miltus ir viską sumaišyti. Tešla bus šilta ir neturi lipti prie rankų.
Suformuoti pyragėlius ir
pašauti į iš anksto pašildyta iki 220` orkaitę. Kepti 50-60min.
Skanaus.
Mama Julija
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą