Reikės:
- vištienos file,
- gabalėlio kieto sūrio,
- džiūvėsėlių,
- kiaušinio,
- druskos,
- pipirų,
- česnako (arba mėgstamų vištienos prieskonių).
File supjaustyti norimo dydžio gabaliukas, pabarstyti
prieskoniais. Sutarkuoti sūrį, įdėti džiūvėsėlių ir sumaišyti. Į kiaušinio
plakinį mirkyti file gabaliukus, apvolioti sūrio ir džiūvėsėlių
mišinyje, dėti į popieriumi išklotą kepimo skardą ir kepti apie 20min.
200 laipsnių temperatūroje. Orkaitėje įjungiu ventiliatorių, tuomet
gražiau apskrunda. Patiekti su patinkančiu padažu. Man skaniausia su
adžika.
Skanaus!
Mama Jurgita
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą