2013 m. rugpjūčio 6 d., antradienis

Spurgos

Tešlai:
  • 0,5 kg varškės, 
  • 3-4 kiaušiniai,
  • 1 arb. šaukštelis sodos (nugesinti actu),
  • 1 stiklinė cukraus,
  • miltų,
  • aliejaus virimui,
  • cukraus pudros pabarstymui.


Kiaušinius su cukrumi gerai išsukti, sudėti varškę, sodą, vėl gerai išsukti. Tada berti po truputį miltus ir išminkyti, kol nebelips prie rankų. Formuoti kukuliukus ir virti įkaitintame aliejuje, kol apskrus (virdamos pačios apsiverčia). Išgriebus dėti į kiaurasamtį, kad nuvarvėtų riebalai, paskui pabarstyti cukraus pudra.

Skanaus!




Vaida

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą