2013 m. rugpjūčio 9 d., penktadienis

Laumės juosta 2013

Mes vis dar gyvi įspūdžiais iš šiųmetės "Laumės juostos 2013".  Buvo puikus festivalis vaikams.  Tiesa, iki tol, kol į jį nuvažiavom, teko nemažai paplušėti: repeticijos, įrašai, atrankos ir t.t. Bet pagaliau atėjo ta diena, kai susipakavome lagaminus ir išdūmėm į pajūrį. Tuo pačiu pailsėjom nuošalesnėje vietoje prie jūros. Mūsų pasirodymas pirmąją festivalio dieną - liepos 27.


Scena 


 Tai, kas lieka už kadro...


 Į repeticiją rinkomės dvyliktą valandą. Jaunimas ne tiek nuvargo, kiek pasismagino, gavo dovanėlių, pasistiprino. Kadangi  mūsų pasirodymas buvo devintas, tai ilgai laukti neteko. Pažiopsoję vieni į kitus, paspoksoję į mūsų įžymybes, iškurnėjom namo ruoštis koncertui.




Koncertas vyko 19 val., tad valandą prieš jau rinkomės Palangos estrados kieme.  O čia jau virė visas katilas: mažieji dalyviai koncertiniais rūbais apsirėdę medžiojo žvaigždes, vieni su kitais fotografavosi, rinko autografus, tiesiog buvo smagu žiūrėti į bendravimą. Visi smagūs, tiesa, jauduliukai visų akyse matėsi, bet taip ir turi būti prieš tokį renginį.



Prasidėjo koncertas. Atlikėjai vieni po kitų atliko dainas, žiūrovai gausiai plojo ir palaikė kiekvieną kolektyvą. Buvo šaunu. Mano mažoji užsimanė padainuoti dar kartelį :D Po savo pasirodymo stebėjome kitų pasirodymus, buvo labai šaunus reginys.  Jį artimiausiu metu turėtų transliuoti LRT televizija.  Rekomenduojam pažiūrėti!



Mama Vita

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą