2013 m. rugpjūčio 14 d., trečiadienis

Ant laužo keptos daržovės

Reikės įvairių daržovių.

 


Šį kartą naudojome: 

  • morkas, 
  • svogūnus, 
  • česnakus, 
  • aštrius pipirus, 
  • citrinas. 

 

Kol laužas degė pasiruošėme daržoves. Viska stambiai supjaustėme, apibarstėme druska, penkių pipirų mišiniu, įdėjome cukraus ir truputį acto. Viska dėjome iš akies, kad lengvai pasimarinuotų. Prieš dedant daržoves ant laužo apipylėme kepsnių padažu, jo galima rasti prekybos centruose. 



Kepėme apie 20min. Skonis pasakiškas! 





Na ir žinoma, kaip be žarijose keptos bulvės. Tereikia švariai nuplautas bulves įvynioti į foliją ir sumesti į žarijas, kai iškepa perpjauti ir uždėti sviesto. 




Skanaus! 

Jurgita

 


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą