Viename
internetiniame puslapyje radau įdomų ir bent man dar negirdėtą receptuką.
Nutariau išbandyti. Skonis pranoko lūkesčius, vyras irgi įvertino teigiamai :)
Reikėjo:
- apie 0.5 kg ridikėlių,
- stiklinės vandens,
- stiklinės balto vyno acto,
- 2 šaukštelių druskos,
- 2 šaukštelių cukraus,
- šaukšto garstyčių grūdelių,
- lauro lapų,
- juodųjų pipirų,
- 2 skiltelių česnako,
- pundelio šviežių krapų ( gali būti su žiedynais).
Vandenį
sumaišyti su actu, cukrumi ir druska. Į stiklainį sudėti griežinėliais pjaustytus
ridikėlius, garstyčių grūdelius, pipirus, lauro lapus, pjaustytus česnakus ir
krapus. Užpilti marinatu ir dėti į šaldytuvą. Ragauti po paros!
Skanaus
:)
Agnė
Niekada nepagalvojau marinuoti ridikelius! Būtinai išbandysiu :)
AtsakytiPanaikintiKoks įdomus receptas. Kitą pavasarį bandysiu ir aš :)
AtsakytiPanaikintiBandysiu
AtsakytiPanaikinti