2013 m. birželio 22 d., šeštadienis

Įdarytos bulvės

Reikėjo:
  • bulvių 15-20 vnt.,
  • šoninės,
  • 1 didelio svogūno ,
  • sūrio,
  • 2 skiltelių česnako,
  • pipirų,
  • druskos;
  • mėgstamų prieskoninių žolelių,
  • aliejaus.

Šoninę supjaustome plonais gabaliukais, svogūną plonais griežinėliais. Bulves supjaustome griežinėliais, bet ne iki galo, o tik įpjauname. 


Į kiekvieną įpjovimą arba į kas antrą dedame šoninę ir svogūną. Pabarstome pipirais, druska ir prieskoninėm žolelėm ( aš dėjau mairūno) ir dedame į aliejumi išteptą skardą. 


Kepame orkaitėje apie 40 min 200 laipsnių temperatūroje, tada apiberiame tarkuotu sūriu, sumaišytu su sutrintu česnaku ir dar pakepame apie 10 min, kol sūris apskrus. Skanaus :)



Mama Agnė

1 komentaras: