- 100 gr pieniško šokolado drožlių ( šokoladą tiesiog sutarkuojam burokine tarka),
- 200 gr miltų,
- 1 pak. vanilinio pudingo miltelių,
- 2 arb. šaukšt. kepimo miltelių,
- 130-150gr cukraus (jei mėgstat saldžiau),
- 1 pak. vanilinio cukraus,
- 180 gr minkšto margarino,
- 3 kiaušinių,
- 120 ml pieno.
Kiaušinius
išsukame su cukrumi iki baltos masės, sudedam viską, kas liko, gerai
išmaišom ir dedam į formeles.
Kepti
įkaitintoje orkaitėje apie 20-25 min. 160°C
Kitą
dieną keksiukai būna net skanesni (jei pavyksta jiems išlikt). Jei užliesit
galzūra (cukraus pudra, sumaišyta su trupučiu citrinos sulčių), tai jie
bus net drėgnesni, neišdžiūna, bet tada į tešlą dedu tik 130 g cukraus.
Skanaus,
tegu namai švelniai pakvimpa šokoladu.
Mama Laura
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą