2023 m. liepos 19 d., trečiadienis

Perlinių Danielių parkas. Kaišiadorių rajonas

 Perlinių danielių ūkis – tai jaunos šeimos idėja, kuri dar tik pradeda plėtotis. O pradžia iš ties puiki, su puikiom idėjom!

Kas smagiausia, tai kad nereikia rezervuoti laiko. Bilietai įsigijami tik internetu, kas yra iš ties labai patogu, nereikia stovėti eilėse, nereikia nuvykus ieškoti kur yra kasa: https://danieliai.rezerv.lt
Šeimai iki 5 asmenų bilieto kaina tik10€. Buvimo laikas neribotas (galite būti visą dieną)! Jei netyčia ką nors palikote automobilyje, drąsiai galėsite grįžti net ir išėję iš parko. Įsigiję bilietą, sms žinute gaunate savo įėjimo kodą, kurį turite surinkti prieš įeidami.
Jei nežinot kaip ieškoti, kur įsigyti bilietą, tai prie įėjimo vartelių yra QR kodas, kurį nuskenavus, būsite nukreipti į bilietų puslapį. Rekomenduojama nusipirkti bilietą anksčiau, kad netektų gaišti laiko atvykus (nes kodas aktyvuojasi apytiksliai per 5 min).













Kas labai patiko, tai kad parke yra įrengtos piknikavimo vietos. Yra šašlykinė, kepsninė, iešmai, malkos, šiltas vanduos, arbatinukas, tualetas ir t.t. Viskas lankytojų patogumui, papildomai mokėti už tai nereikia!
Nuo lietaus pasislėpti yra dvi pavėsinės ir triušių namelis.





Belieka atsivežti užkandžių sau ir parko gyventojams. Danieliams tinka morkos ir obuoliai. Pasigailėjome, kad morkas per stambiais gabalais nusivežėme, tad greitai jos baigėsi. Rekomenduočiau susipjaustyti riekelėmis. Mačiau informaciją, kad triušiukams labai patinka salotos, tiko ir morkos. Taip pat rekomenduoja nepamiršti ir žemės riešutų voveraitėms, šių mes nematėme. Gal todėl, kad negalėjome atsistebėti įvairaus amžiaus Danielių gausybe. Labai patiko! Rekomenduoju apsilankyti!

Renata

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą