2016 m. vasario 4 d., ketvirtadienis

Brandintos tešlos meduolinis pyragas





Už šį receptą dėkinga mūsų svetainės mamytei Laimai. Dariau pyragą pagal jos  Brandinta tešla kalėdiniams meduoliams receptą.
Tačiau kiek „patobulinau“ jį pagal save. Taigi, visas patobulinimas buvo tik tame, kad aš vietoje pieno pyliau į brandinimui skirtą tešla gero brendžio. Nedėjau graikinių riešutų, nes jiems esu alergiška, taip pat nedėjau kakavos. Dėjau žemės riešutus, cukruotą imbierą, džiovintas slyvas, džiovintus abrikosus, razinas, spanguoles. Toliau viskas vyko, kaip aprašyta mamos Laimos recepte ir štai kas man išėjo.
Tiesa (cukruotą imbierą, džiovintas slyvas, džiovintus abrikosus, razinas, spanguoles) dėjau prieš pat kepant pyragą. 



Mama Julija

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą