2015 m. sausio 26 d., pirmadienis

Sviestas su česnaku

 

Sviestas gali būti įvairiai pagardintas. Pristatau česnakinį sviestą. Į vieną dalį dėjau raudonėlius, į kitą džiovintų pomidorų. Valgyti galima tiesiog užteptą ant duonos, su blynais, ir tt.

Reikia:
150 g sviesto,
5 skiltelių česnako,
1 arb. š. džiovintų arba ryšelis šviežių raudonėlių,
druskos bei pipirų.

Sviestą reikia palaikyti kambario temperatūroje, kol taps minkštas. Vėliau išsukti mediniu šaukštu, išspausti česnakus, sudėti pasmulkintą raudonėlį, pagardinti pipirais ir druska pagal skonį. Viską gerai išmaišyti.
Paruoštą sviestą suvynioti į maistinę plėvelę ir dėti į šaldytuvą, kol sustings. Skanaus
!

Mama Elžbieta

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą